Γαλλία

Επικοινώνησε με Παρί για Βεράτι η Ατλέτικο!

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ήρθε σε επικοινωνία με την Ατλέτικο για το ενδεχόμενο μετακόμισης του Μάρκο Βεράτι από το Παρίσι στη Μαδρίτη, σύμφωνα με την Equipe.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν-Ζερμέν. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Equipe, η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με αυτή των Γάλλων, προκειμένου αυτό το ενδιαφέρον να καταστεί απόλυτα σαφές.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε «ψάχνεται» να ενδυναμώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, και εκτός του Βεράτι, έχει στη λίστα του και τους Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ) και Σόφιαν Άμραμπατ (Φιορεντίνα).

Σε σχέση με τον Ιταλό, το αν τελικά η Παρί θα δεχτεί να τον πουλήσει ή όχι είναι μία αρκετά περίπλοκη υπόθεση. Από τη μία πλευρά, ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί θέλει να αποδεσμεύσει μερικούς παίκτες προκειμένου να εξισορροπήσει τα οικονομικά της ομάδας του και να αποφύγει τυχόν περιπέτειες με το Financial Fair Play, από την άλλη η Παρί έχει κοστολογήσει τον επί 11 χρόνια παίκτη της στα 80.000.000 ευρώ, ένα ποσό πού δύσκολα θα δαπανηθεί από την Ατλέτικο ή από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο για έναν παίκτη 31 ετών.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x