Γαλλία

Οι αριθμοί... μίλησαν: Καλύτερη χωρίς τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταγράφει καλύτερους αριθμούς τη φετινή σεζόν όταν απουσιάζει ο Νεϊμάρ, παρά όταν αγωνίζεται!

Με την απόκτηση του Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν δημιούργησε αυτομάτως μια ονειρική επιθετική τριάδα που με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ στο πλευρό του Αργεντινού που θα προκαλούσε... τρόμο στις αντίπαλες άμυνες!

Η αλήθεια πάντως είναι λίγο διαφορετική, καθώς οι τρεις τους δεν έχουν βρει ακόμα την απαιτούμενη χημεία για να μεγαλουργήσουν. Ενδεικτικό είναι πως ο Μέσι μετράει τέσσερα γκολ σε 13 συμμετοχές και ο Νεϊμάρ μόλις τρία τέρματα σε 14 παιχνίδια με τους Παριζιάνους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν τα στατιστικά της Παρί που αφορούν τον 29χρονο Βραζιλιάνο. Οι αριθμοί είναι... αμείλικτοι και δείχνουν πως ο γαλλικός σύλλογος παίζει καλύτερα χωρίς τον Νεϊμάρ!

Συγκεκριμένα, η Παρί μετράει ποσοστό νικών 64% όταν παίζει ο Βραζιλιάνος, σε αντίθεση με το 84% όταν βρίσκεται εκτός. Μεγάλη διαφορά εμφανίζεται και στον τομέα του σκοραρίσματος, με την ομάδα του Ποτσετίνο να πετυχαίνει σχεδόν ένα γκολ παραπάνω ανά παιχνίδι όταν απουσιάζει ο Νεϊμάρ (2.7 έναντι 1.8)!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x