Γαλλία

Συζητήσεις του Κελαϊφί με τη μητέρα του Εμπαπέ - Προσφέρει 50 εκατ. ευρώ ετησίως στον Γάλλο η Παρί!

Η πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ και αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν διαπραγματεύσεις για να συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γάλλος φορ στον σύλλογο.

Στην Ντόχα βρίσκονται μέλη της οικογένειας του Κιλιάν Εμπαπέ ώστε να συζητήσουν με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν το ενδεχόμενο ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ωστόσο, πλέον έρχονται νεότερα απ’ όλα τα… στρατόπεδα. Διότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής έγινε γνωστό από το ισπανικό «Cope» πως ο Γάλλος φορ μεγάλωσε ξαφνικά τις οικονομικές του απαιτήσεις και τα πράγματα με την Ρεάλ Μαδρίτης δείχνουν να στραβώνουν.

Κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί απόλυτα η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αλ Κελαϊφί να μιλάει με τη μητέρα του και να κάνει γνωστή την προσφορά του γαλλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων στον Εμπαπέ, αλλά τα οικονομικά δεδομένα είναι που… τρομάζουν. Η Παρί προσφέρει 50 εκατ. ευρώ ετησίως στον Γάλλο επιθετικό, κάνοντάς τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως. Την ίδια ώρα, του δίνει το… εκρηκτικό ποσό των 100 εκατ. ευρώ ως μπόνους αφοσίωσης.

Απάντηση ακόμη δεν έχει δοθεί από την πλευρά του Εμπαπέ, με την πρόταση να είναι ιδιαίτερα δελεαστική για να τον διατηρήσει στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x