Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μεγάλο προβάδισμα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων κόντρα στη Ρεάλ πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, εκμεταλλευόμενη δύο σοβαρά λάθη της αντίπαλης άμυνας.
Στην πρώτη φάση, ο Ασένθιο καθυστέρησε να διώξει την μπάλα, επιτρέποντας στον Ντεμπελέ να του κλέψει την κατοχή. Η προσπάθεια του Κουρτουά να σταματήσει τον Ντεμπελέ έστειλε την μπάλα στον Ρουίθ, που άνοιξε το σκορ σε κενή εστία.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ρούντιγκερ έκανε νέο επικό λάθος, με τον Ντεμπελέ να κλέβει την μπάλα και να βγαίνει σε τετ-α-τετ, όπου με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Παρί.
Δείτε τα δύο γκολ:
6' PSG take advantage! ??
— DAZN Football (@DAZNFootball) July 9, 2025
A defensive error from Real Madrid and Fabian Ruiz makes no mistake. 1-0 Paris! ??
Watch the @FIFACWC | June 14 - July 13 | Every Game | Free | https://t.co/i0K4eUtwwb | #FIFACWC #TakeItToTheWorld #PSGRMA pic.twitter.com/bx9Qw0pLcm
9' Back-to-back mistakes from Madrid and PSG are loving it! ??
— DAZN Football (@DAZNFootball) July 9, 2025
Dembele makes it 2-0 after Rudiger slips up. The Parisians are flying! ????
Watch the @FIFACWC | June 14 - July 13 | Every Game | Free | https://t.co/i0K4eUtwwb | #FIFACWC #TakeItToTheWorld #PSGRMA pic.twitter.com/Px5ipoV48E
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






