Γαλλία

Γκαλτιέ: «Δεν θα γίνουν μεταγραφές εάν δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, χαρούμενος με το ρόστερ της Παρί»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, με δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν πρόκειται αν υπάρχουν προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εφόσον δεν υπάρξουν αποχωρήσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα κινηθεί στο μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου, καθώς σύμφωνα με τον προπονητή της , Κριστόφ Γκαλτιέ, δεν πρόκειται να γίνουν προσθήκες εφόσον δεν υπάρχουν αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Ο 56χρονος τεχνικός των παριζιάνων δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος και εντυπωσιασμένος με την ομάδα που έχουμε. Μια μεταγραφική περίοδος είναι πάντα μια μεταγραφική περίοδος. Δε θα υπάρχουν αφίξεις αν δεν έχουμε αποχωρήσεις, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είμαι σε διαρκή επαφή με τον Λουίς Κάμπος (αθλητικός σύμβουλος). Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε παίκτες που να έχουν ζητήσει να πάνε κάπου αλλού, πράγμα που σημαίνει πως είναι εντάξει εδώ. Έχουμε αρκετά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της περιόδου των μεταγραφών, οπότε πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... κατά τη γνώμη μου όμως δεν θα υπάρξουν αφίξεις από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις».



Η Παρί Σεν Ζερμέν φημολογούνταν εδώ και καιρό πως θα «επέστρεφε» τον Ιανουάριο για την περίπτωση του Μίλαν Σκρίνιαρ.

Το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του παίκτη της Ίντερ, με τη μεταγραφή ωστόσο να μην ολοκληρώνεται ποτέ, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των «νερατζούρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x