Γαλλία

Ενεργοποιεί τη... βόμβα με Χακίμι η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Αχράφ Χακίμι πλησιάζει στην μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Ίντερ.

Μια ανάσα από την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Αχράφ Χακίμι! Ο Μαροκινός μπακ-χαφ που για δύο σερί σεζόν έθελξε με την απόδοσή του τόσο σε Ντόρτμουντ όσο και σε Ίντερ, αναμένεται να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι» και να αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά σε διαφορετικό πρωτάθλημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλησιάζει στο επιθυμητό ποσό των 70 εκατ. ευρώ, το οποίο ζητάει η Ίντερ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου για να κλείσει ο Χακίμι στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Χακίμι είχε αποκτηθεί με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ από την Ίντερ την περασμένη σεζόν, έχοντας κομβικό ρόλο στην επιστροφή της ομάδας στα πρωταθλήματα μετά από 11 χρόνια. Ωστόσο, η Ίντερ θέλει να λάβει σχεδόν τα... διπλά για να τον παραχωρήσει, στο πλαίσιο των περικοπών και της νέας οικονομικής πολιτικής του συλλόγου, όντας αρκετά ζημιώμενος στην εποχή της πανδημίας.

Εφόσον κλείσει ο Χακίμι, η Παρί Σεν Ζερμέν θα προχωρήσει σε νέα μεγάλη μεταγραφή μετά από αυτές των Βαϊνάλντουμ, Ντοναρούμα, ενώ δημοσιεύματα την παρουσιάζουν κοντά και στον Σέρχιο Ράμος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x