Γαλλία

Super… Παρί Σεν Ζερμέν με ηγέτες Μέσι, Νεϊμάρ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 4-0 της Ναντ, κατακτώντας το 11ο Super Cup στην ιστορία της, στο ντεμπούτο του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο των Παριζιάνων.

Το 11ο Super Cup στην ιστορία της κατέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Παριζιάνων, επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Ναντ, πανηγυρίζοντας ακόμη έναν τίτλο και τον πρώτο της νέας σεζόν.

Η Παρί είχε κατακτήσει το τελευταίο Super Cup το 2020 και επέστρεψε μετά από δυο χρόνια στην... κορυφή, έχοντας σε μεγάλα κέφια τους Μέσι και Νεϊμάρ. Από την άλλη, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες την προηγούμενη σεζόν.

Ιδανικά ξεκίνησαν οι Παριζιάνοι με τον Λιονέλ Μέσι στο 22ο λεπτό να αδειάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ με ένα όμορφο γκολ.



Στο 45+5’ ο Νεϊμάρ σκόραρε με φαουλάρα και έστειλε την Παρί στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων.

0



Η Ναντ ούτε στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ντοναρούμα, με τους Παριζιάνους να το εκμεταλλεύονται και στο 57’ ο Σέρχιο Ράμος να κάνει το 3-0 με ωραίο τακουνάκι από κοντά.



Το έργο της Ναντ έγινε ακόμη πιο δύσκολο, όταν στο 80’ ο Καστεγέτο ανέτρεψε τον Νεϊμάρ μέσα στην περιοχή, με τον Βραζιλιάνο δυο λεπτά αργότερα να εκτελεί το πέναλτι και να γράφει το 4-0!

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κατακτάει το 11ο Super Cup της Γαλλίας!







Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Ράμος, Μέντες, Βεράτι, Βιτίνια, Χακίμι, Νεϊμάρ, Μέσι, Σαράμπια.

Ναντ: Λαφόντ, Καστεγέτο, Τζιροτό, Παλουά, Άπια, Σισοκό, Κιριβέλα, Κοκό, Μπλας, Γκεσάντ, Σιμόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x