Γαλλία

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται εκ νέου για τον Μπερνάρντο Σίλβα!

Ο Μπερνάρντο Σίλβα φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου στη μεταγραφική λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν καταπιάνονται με το θέμα της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ, φαίνεται πως ορισμένοι ασχολούνται με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι Μπερνάρντο Σίλβα βρίσκεται εκ νέου στο μικροσκόπιο της Παρί, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.

Οι «Παριζιάνοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και στο παρελθόν, ωστόσο δεν προέκυψε κάποια συμφωνία. Το καλοκαίρι του 2023 ο 29χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την αγγλική ομάδα. Στη συγκεκριμένη συμφωνία υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η Παρί φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καταβάλλει το ποσό αυτό, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης.

Για τον Μπερνάρντο Σίλβα, στο παρελθόν, εξέφρασαν ενδιαφέρον και ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο με την υπογραφή της επέκτασης του συμβολαίου, του έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ευρώπη και στην Μάντσεστερ Σίτι.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x