Γαλλία

Ανοίγει συζητήσεις με την Κορίνθιανς για χάρη του 18χρονου Μοσκάρδο η Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημη μορφή παίρνει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του 18χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, Γκάμπριελ Μοσκάρδο, ο οποίος ανήκει στην Κορίνθιανς!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι έχουμε ακόμα κάτι περισσότερο από έναν μήνα για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!

Λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσαν την πρόωρη καταβολή της ρήτρας εξαγοράς ύψους 65 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για την... μόνιμη απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Γκονσάλο Ράμος, οι πρωταθλητές Γαλλίας κινούν τα νήματα έτσι ώστε να να ολοκληρώσουν μια προσθήκη με το βλέμμα στο μέλλον.

Όπως αποκάλυψε ο έγκριτος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μέσα στις επόμενες μέρες η Παρί αναμένεται να εκκινήσει τις συζητήσεις με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του 18χρονου αμυντικού μέσου, Γκάμπριελ Μοσκάρδο, ο οποίος βρέθηκε στα... ραντάρ πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως από την Premier League!

Ο νεαρός πραγματοποίησε 35 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν που οσονούπω ολοκληρώνεται στην Βραζιλία, κερδίζοντας πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του και ενώ παρακολουθείται εδώ και μήνες από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Λουίς Κάμπος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x