Γαλλία

Σκέφτεται να αποχωρήσει από την Παρί ο Νεϊμάρ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Νεϊμάρ, αλλά και ο Βραζιλιάνος με τη σειρά του αρχίζει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα.

Πληθαίνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο οποίος κόστισε προ τριετίας έναν… σκασμό λεφτά (σσ. 222 εκατ. ευρώ) αλλά δεν έχει καταφέρει να πάει την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω.

Την ίδια ώρα, όμως, νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν πως και ο Νεϊμάρ σκέφτεται να αποχωρήσει από την Παρί, μετά και τα όσα είχε πει ο Αλ Κελαϊφί για τον ίδιο.

«Μια πιθανή αποχώρηση του Νεϊμάρ αυτό το καλοκαίρι; Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι περιμένουμε από όλους τους παίκτες να κάνουν περισσότερα από την περασμένη σεζόν. Πολύ περισσότερα! Όλοι πρέπει να είναι στο 100%. Για την επόμενη σεζόν, ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να δουλεύουμε κάθε μέρα στο 200%. Να δώσουμε ό,τι έχουμε για αυτή τη φανέλα, να δώσουμε το μέγιστο και θα δούμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να είσαι ταπεινός. Πρέπει να αλλάξεις, να αποφύγεις τραυματισμούς, τιμωρίες και λάθη που αλλάζουν ένα παιχνίδι», είχε πει o πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου προ ημερών.



Παρά την κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, πάντως, το διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Ο30χρονος έχει συμβόλαιο ως το 2027, η Παρί θέλει να βγάλει χρήματα από την πώλησή του και πιθανότατα θα ζητήσει ένα ποσό γύρω στα 100 εκατ. ευρώ, ίσως και λίγο παραπάνω. Ποσό που δεν μπορεί εύκολα κάποιος σύλλογος να δώσει..

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x