Γαλλία

Bild: «Σκέφτεται να επιστρέψει στους πάγκους ο Γιόακιμ Λεβ, στα υπόψη της Παρί Σεν Ζερμέν»!

Ο Γιόακιμ Λεβ εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την ''Bild'' εξετάζει την περίπτωσή του!

Άλλο ένα όνομα προστίθεται στη λίστα των υποψήφιων για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, με δεδομένο ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποχωρήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα!

Σύμφωνα με την ''Bild'', ο Γιόακιμ Λεβ εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στη… δουλειά και οι πρωτευουσιάνοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Ο Λεβ, θυμίζουμε, καθόταν στο «τιμόνι» της εθνικής Γερμανίας από το 2006 έως και το καλοκαίρι του 2021. Έπειτα από τον αποκλεισμό στο πρόσφατο EURO από την Αγγλία, ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σήμερα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, και αυτήν τη φορά για κάποιον σύλλογο και όχι εθνική ομάδα! Ο ίδιος, άλλωστε, είχε πει στα τέλη του περασμένου μήνα: «Θα ήθελα να κοουτσάρω ένα κλαμπ ξανά. Υπήρξαν προτάσεις, τις οποίες θα εξετάσω τις επόμενες εβδομάδες».

Μπορεί να μην το θυμούνται/ξέρουν πολλοί, αλλά ο Γιόακιμ Λεβ έχει μεγάλη εμπειρία από κλαμπ! Πριν την εθνική Γερμανίας, με την οποία, φυσικά, έχει συνδέσει το όνομά του, είχε καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των: Στουτγκάρδης, Φενέρμπαχτσε, Καρλσρούης, Αντάνασπορ, Τιρόλ Ίνσμπρουγκ και -τελευταία- Αυστρία Βιέννης τη σεζόν 2003-2004!

Τον περασμένο Δεκέμβριο το όνομα του Λεβ είχε «παίξει» στο ρεπορτάζ της Φενέρμπαχτσε για επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Μένει να δούμε τι θα γίνει τώρα με την Παρί, η οποία, πάντως, σε πρώτη φάση, θέλει να φτάσει σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, για να λυθεί το συμβόλαιό του. Το RMC Sport, εξάλλου, υποστηρίζει πως φαβορί για την αντικατάσταση του Αργεντινού είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, νυν τεχνικός της Νις.

Αναμένουμε τις εξελίξεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x