Γαλλία

Συζητάει με Χάιντουκ για 15χρονο ταλέντο η Παρί

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Χάιντουκ για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού της ομάδας, Λούκα Βούσκοβιτς, φέρεται να βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Απίστευτο ρεκόρ για τον 15χρονο στόπερ.

Δυναμικά για την απόκτηση του Λούκα Βούσκοβιτς, ενός 15χρονου κεντρικού αμυντικού που ανήκει και παίζει στη Β’ ομάδα της Χάιντουκ, έχει μπει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα «slobodnadalmacija.hr», η οποία υποστηρίζει ότι ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Κροάτες για τον ταλαντούχο στόπερ.

Μάλιστα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι έχουν προσφέρει ήδη 4 εκατ. ευρώ στην ομάδα του, μαζί με 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους.

Ο Λούκα Βούσκοβιτς είναι ο μικρότερος αδερφός του πρώην άσου της Χάιντουκ, Μάριο, ο οποίος είχε πάρει μεταγραφή στο Αμβούργο το προηγούμενο έτος, και γιος του παλαίμαχου άσου Ντανιγέλα που είχε παίξει πολλά χρόνια στην κροατική ομάδα και μέχρι σήμερα είναι στις ακαδημίες της.

Ο Λούκα, όπως και ο αδερφός του, παίζει ως στόπερ και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο ψηλό παιχνίδι, όταν η μπάλα βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή και ήδη έχει πετύχει έναν σημαντικό αριθμό γκολ παρότι είναι αμυντικός.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα, σε ηλικία 15 ετών, 7 ετών και μίας ημέρας, ο Λούκα Βούσκοβιτς έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τους «άσπρους» της Κροατίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x