Γαλλία

«Τέλος Λεονάρντο και Ποτσετίνο από Παρί Σεν Ζερμέν»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν άμεσα από την Παρί Σεν Ζερμέν οι Λεονάρντο και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αφού ολοκληρώνεται αίσια το σίριαλ με την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Με το σίριαλ για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ να ολοκληρώνεται αίσια για την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί και απόψε το βράδυ πριν ή μετά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μετς, οι πρωταθλητές Γαλλίας βάζουν μπροστά για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Parisien» οι πρώτες αλλαγές αναμένονται να πραγματοποιηθούν σε επίπεδο στελεχών, καθώς στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Λεονάρντο, που κατέχει μέχρι σήμερα το πόστο του αθλητικού διευθυντή. Στον Βραζιλιάνο χρεώνονται οι παντελώς αποτυχημένες συμφωνίες με τους Σέρχιο Ράμος και Τζίνι Βαϊνάλντουμ, αλλά και η περσινή του επιλογή να απολύσει τον Τόμας Τούχελ και να προσλάβει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Στο πλαίσιο αυτό, σειρά στην έξοδο παίρνει ο ίδιος ο Αργεντινός προπονητής, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ δεν μπόρεσε να ταιριάξει ποτέ με το πρότζεκτ των Παριζιάνων και αναμένεται να πληρώσει το… μάρμαρο κυρίως για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο Ποτσετίνο θα λάβει και αποζημίωση που θα αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλους αυτούς τους μήνες, φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί παρουσιαζόταν ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x