Γαλλία

«Εμπαπέ και Νεϊμάρ έκαναν ό,τι ήθελαν, με Ποτσετίνο τα προνόμια τελείωσαν»

Η Equipe αναφέρει πως η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει φέρει αλλαγές στο θέμα των προπονήσεων και όχι μόνο.

Είναι σαφές πως Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ αποτελούν τους δύο αδιαμφισβήτητους σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, συνεπώς το ότι απολάμβαναν κάποια προνόμια στο Παρίσι δεν αποτελεί εντύπωση.

Ωστόσο, η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως έφερε αλλαγές, με την Equipe να αναφέρει πως ο Αργεντινός... ξέκοψε την ιδιαίτερη μεταχείριση που απολάμβαναν οι δύο ποδοσφαιριστές επί Τόμας Τούχελ.

Ο Γάλλος και ο Βραζιλιάνος δεν μετείχαν στις αμυντικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, κάτι που δεν συμβαίνει πλέον. Παράλληλα, οι απογευματινές προπονήσεις, αίτημα των παικτών για να... κοιμούνται περισσότερο αποτελούν παρελθόν.

Οι Παριζιάνοι προπονούνται κάθε μέρα στις 11, με τον Ποτσετίνο να επιτρέπει σε όσους θέλουν να έρχονται από τις 9:30 εάν θέλουν να φάνε πρωινό στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Κάποιοι παίκτες δε, φέρονται να έχουν παραπονεθεί για κόπωση...

«Εμπαπέ και Νεϊμάρ έκαναν ό,τι ήθελαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή του γαλλικού Μέσου, η οποία όμως ξεκαθάρισε πως οι μέρες αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, με τον Ποτσετίνο να έχει... σφίξει τα λουριά.

Διαβάστε ακόμα:
Ξεπέρασε Μέσι και Νεϊμάρ: Η Nike υπέγραψε συμβόλαιο με 8χρονο παίκτη futsal (video)

Η συγγνώμη του Ιμπραΐμοβιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x