Γαλλία

Ενοχλημένη η Παρί με την αντίδραση Εμπαπέ-Γκαλτιέ στο θέμα της ενεργειακής κρίσης

Αν και επίσημα η διοίκηση της γαλλικής ομάδας ισχυρίζεται πως ο Γάλλος σταρ και ο προπονητής θέλησαν να αποφύγουν την «εξωαθλητική» ερώτηση, στο παρασκήνιο η στάση της είναι διαφορετική.

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει η αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ και του Κριστόφ Γκαλτιέ, σε ερώτηση που δέχθηκαν σχετικά με τα ταξίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, με αφορμή την ενεργειακή κρίση.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σταρ και ο προπονητής της ομάδας ερωτήθηκαν ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γιουβέντους στην πρεμιέρα του Champions League, αν θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσουν μέσα όπως το τρένο για τις μετακινήσεις τους, αντί να ναυλώνει ο σύλλογος λίαρ τζετ για τους σκοπούς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ερώτηση προκάλεσε εντύπωση στους δύο άνδρες, οι οποίοι αφού κοιτάχθηκαν, ξέσπασαν σε γέλια.



Επίσημα η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν στηρίζει κυρίως τον έμπειρο Γκαλτιέ, λέγοντας πως με τη συγκεκριμένη αντίδραση ήθελε να αποφύγει να σχολιάσει ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι εκτός αγωνιστικής επικαιρότητας.

Εκείνο, όμως, που προκύπτει από τα γαλλικά Μέσα είναι πως οι διοικούντες τον σύλλογο παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τον τρόπο που αντέδρασαν ο Εμπαπέ και ο Γκαλτιέ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Εμάνουελ Μακρόν που ζήτησε από τους Γάλλους να περιορίσουν την κατανάλωση θέρμανσης αυτό το χειμώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x