Ισπανία

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Πελεγκρίνι από την Μπέτις

Και με τη… βούλα προπονητής της Μπέτις είναι από σήμερα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με την ομάδα της Ανδαλουσίας να υπογράφει μαζί του συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτοικος Σεβίλλης θα είναι από σήμερα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον Χιλιανό τεχνικό να ανακοινώνεται κι επίσημα από την διοίκηση της Μπέτις, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Πελεγκρίνι δεν είχε ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώνεται σιγά σιγά, ενώ η προηγούμενη ομάδα που είχε προπονήσει ήταν η Γουέστ Χαμ στην Αγγλία.

Φυσικά, ο 66χρονος προπονητής έχει πλούσια προϋπηρεσία στην Ισπανία, «φτιάχνοντας» το όνομά του στον πάγκο της Βιγιαρεάλ και περνώντας από εκείνον της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι με ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x