Σκωτία

Πάρτι η Κιλμάρνοκ – Στην εξάδα η Σεντ Τζόνστον

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια παραμονής πέτυχε η Κιλμάρνοκ, που συνέτριψε 4-1 τη Μάδεργουελ. Στην εξάδα μπήκε τελικά η Σεντ Τζόνστον, που νίκησε 1-0 τη Ρος Κάουντι.

Την πρώτη νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές, στις οποίες μετρούσε εννιά ήττες και μια ισοπαλία πέτυχε η Κιλμάρνοκ. Η ουραγός της Premiership Σκωτίας ισοπέδωσε με σκορ 4-1 τη Μάδεργουελ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και μετά από πολύ καιρό ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, αφήνοντας εκεί τη Χάμιλτον. Λάφερτι (1’), ΜακΚένζι (55’), Μπερκ (57’) και Πίνοκ (83’) τα γκολ των νικητών, ενώ οι ηττημένοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον ΜακΓκουάιρ (8’).

Η Σεντ Τζόνστον ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής αναφορικά με την τελευταία θέση που ήταν «ανοιχτή» για τα πλέι οφ. Χάρη σε γκολ του Μίντλετον στο 86’ νίκησε 1-0 τη Ρος Κάουντι και ισοβάθμησε στους 40 βαθμούς με τη Σεντ Μίρεν. Η δεύτερη προηγήθηκε στο 33’ με πέναλτι του ΜακΓκραθ, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τη Χάμιλτον στο 89’ από τον Μουνρό, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στην ισοβαθμία, η Σεντ Τζόνστον είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και με αυτόν τον τρόπο μπήκε στην εξάδα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η τρίτη της βαθμολογίας Χιμπέρνιαν ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λίβινγκστον, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’ με τον Σίμπαλντ, αλλά ισοφάρισε στο 41’ με τον Ντόιτζ. Παρ’ όλα αυτά αύξησε τη διαφορά της κατά έναν βαθμό από την τέταρτη Αμπερντίν, η οποία γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε ο Σπόρλε στο 61’.

Αναλυτικά η 32η αγωνιστική

Σάββατο 20/3
Λίβινγκστον-Χιμπέρνιαν 1-1
(28’ Σίμπαλντ - 41’ Ντόιτζ)

Σεντ Τζόνστον-Ρος Κάουντι 1-0
(86’ Μίντλετον)

Νταντί Γιουνάιτεντ-Αμπερντίν 1-0
(61’ Σπόρλε)

Χάμιλτον-Σεντ Μίρεν 1-1
(89’ Μουνρό - 33’ πεν. ΜακΓκραθ)

Κιλμάρνοκ-Μάδεργουελ 4-1
(1’ Λάφερτι, 55’ ΜακΚένζι, 57’ Μπερκ, 83’ Πίνοκ - 8’ ΜακΓκουάιρ)

Κυριακή 21/3
Σέλτικ-Ρέιντζερς (14:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x