Παραιτήθηκε από την Παρτίζαν ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς! Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής που εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου στον σύλλογο του Βελιγραδίου, έθεσε την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα σερβικά Μέσα.
Η Μozzart Sport, υποστηρίζει, ότι μετά τις εκλογές του συλλόγου στις οποίες ο Μιγιάτοβιτς, δεν κατάφερε να εκλεγεί για ελάχιστες ψήφους, πρόεδρος, αποφάσισε να αποχωρήσει, καθώς είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με τους υπόλοιπους διοικούντες την Παρτίζαν.
«Ως αντιπρόεδρος, πρέπει να παραιτηθώ από τη θέση μου. Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Αν το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να φέρει κάποιον που έχει διαφορετικό όραμα και να τον εμπιστευτεί, τότε εντάξει. Δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτές τις αρχές. Η Παρτιζάν αξίζει να ηρεμήσει», δήλωσε ο Μιγιάτοβιτς σε ομιλία του στα μέσα ενημέρωσης μετά τη συνεδρίαση της Συνέλευσης του συλλόγου.
Mijatovic podneo ostavku! https://t.co/1WCYBb4H9x #PredragMijatovic #Skupstina #FKPartizan via @MozzartSport
— Mozzart Sport (@MozzartSport) June 1, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






