Ιταλία

Πάτο: «Στην Ίντερ; Ποτέ δεν ξέρεις…»

Δηλώσεις με… νόημα έκανε ο Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ίντερ, δήλωσε ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ίντερ ο Αλεσάντρε Πάτο.

Ιταλικά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες θέλουν τον πρώην επιθετικό της Μίλαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «νερατζούρι», με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να μην διαψεύδει τίποτα, τονίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

«Να πάω στην Ίντερ; Πρόκειται σίγουρα για μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του 25χρονου που στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε με τη φανέλα των «ροσονέρι».

«Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια στη Μίλαν, όμως, την τελευταία μου σεζόν εκεί, δεν κατάφερα να παίξω ποτέ δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι που με ανάγκασε να φύγω», είπε ο ποδοσφαιριστής της Σάο Πάολο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Ο Μπερλουσκόνι είναι πάνω απ' όλα φίλαθλος της ομάδας. Έχει καρδιά "ροσονέρο" και πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ τη Μίλαν χωρίς αυτόν», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x