Oλλανδία

Παυλίδης: «Δεν ξέρω κάτι για ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ»

Η Γκλάντμπαχ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη που αγωνίζεται στην Άλκμααρ, με τον Έλληνα φορ να δηλώνει άγνοια για το εν λόγω σενάριο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας φέτος με τη φανέλα της Άλκμααρ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 18 γκολ και 7 ασίστ.

Όπως είναι λογικό, ο 23χρονος φορ έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων, με έναν εξ αυτών να είναι η Γκλαντμπαχ όπως αναφέρουν ολλανδικά Μέσα. Παρόλα αυτά, ο Παυλίδης δήλωσε άγνοια για τα εν λόγω σενάρια και υποστήριξε, σε ιστοσελίδα οπαδών της ομάδας, πως θέλει να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο με την Άλκμααρ.

«Το διάβασα και εγώ στην εφημερίδα αλλά δεν έχω καμία ενημέρωση από τον ατζέντη μου. Είναι ωραίο να το ακούς αλλά αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην Άλκμααρ για να πάρουμε την τρίτη θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτή την στιγμή. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν γρήγορα. Όλοι το ξέρουν. Αλλά θα δούμε. Δεν ξέρουμε τι έρχεται και δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει αλήθεια σε ότι γράφεται», υποστήριξε ο Έλληνας φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x