Oλλανδία

«Τι ματς έγινε, δεν υπάρχει»: Παυλίδης και Δουβίκας σχολιάζουν το μυθικό 5-5 και τα χατ τρικ τους!

Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας φιλοξενήθηκαν στην Αθλητική Κυριακή και μίλησαν για το απίθανο 5-5 της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη αλλά και το φαβορί της Stoiximan Super League!

Το 5-5 ανάμεσα σε Άλκμααρ και Ουτρέχτη τράβηξε τα βλέμματα το Σάββατο (28/01), με το ακόμη πιο εντυπωσιακό να είναι ότι Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας σημείωσαν αμφότεροι χατ τρικ - με τον δεύτερο να έχει και τις δύο ασίστ των φιλοξενούμενων!

Οι δύο Έλληνες επιθετικοί φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και σχολίασαν το τρομερό ματς, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Παντελής Χατζηδιάκος και Βασίλης Μπάρκας, με τον σέντερ φορ της ΑΖ να αναφέρει πως μετά τη λήξη είπε στον συμπατριώτη του «τι ματς έγινε, δεν υπάρχει».

Οι δύο ποδοσφαιριστές ερωτήθηκαν επίσης για την κούρσα του τίτλου στη Stoiximan Super League, με αμφότερους να χρίζουν φαβορί την ΑΕΚ με βάση τα όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ο μεν Παυλίδης στάθηκε στον ρόλο που παίζει το νέο γήπεδο της Ένωσης, ο δε Δουβίκας στο βάθος του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x