Oλλανδία

Απτόητος ο Παυλίδης, υπέγραψε το «διπλό» της Άλκμααρ και δείχνει… έτοιμος να πληγώσει την Ολλανδία!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει -παρότι δεν πήρε μεταγραφή- απτόητος να τα… παστελώνει, «καθαρίζοντας» μόνος του για την Άλκμααρ στο Φίτεσε (0-2) και δείχνοντας έτοιμος να πληγώσει την Ολλανδία!

On fire έρχεται στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Παυλίδης, προκειμένου να ενταχθεί στην Εθνική μας για τα δύο παιχνίδια με Ολλανδία και Γιβραλτάρ! Ο 24χρονος επιθετικός, που παραμένει στην Άλκμααρ, παρότι μέχρι την τελευταία στιγμή «έψαχνε» τη μεγάλη μεταγραφή, συνεχίζει απτόητος να τα… παστελώνει, καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-0 επί της Φίτεσε εκτός έδρας!

Στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Eredivisie, ο Παυλίδης «καθάρισε» μόνος του μέσα σε 15 λεπτά, βρίσκοντας δίχτυα στο 49' και το 64' και διαμορφώνοντας, έτσι, το τελικό σκορ. Μάλιστα, έφτασε ήδη τα πέντε γκολ και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση -και έτοιμος να πληγώσει την Ολλανδία το βράδυ της Πέμπτης στο Αϊντχόφεν! Επίσης, τα πέντε γκολ του είναι και ιστορικό ρεκόρ, καθώς γίνεται ο πρώτος παίκτης της Άλκμααρ από τη σεζόν 1981-82, που φτάνει τα πέντε γκολ μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος!

Με το «τρίποντο» αυτό η Άλκμααρ φιγουράρει πάντα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών, αλλά με συγκατοίκους την Αϊντχόφεν και την Τβέντε.

Τα γκολ του Παυλίδη:





Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Παρασκευή 1/9

Σπάρτα Ρότερνταμ-Ναϊμέγκεν 1-1

Σάββατο 2/9

Αλμέρε Σίτι-Τσβόλε 1-2
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Χέρενφεν 3-2
Βάλβαϊκ-Αϊντχόφεν 0-4
Χέρακλες Αλμέλο-Εξέλσιορ 3-1

Κυριακή 3/9

Ουτρέχτη-Φέγενορντ 1-5
Φόλενταμ-Τβέντε 0-2
Φορτούνα Σιτάρντ-Άγιαξ 0-0
Φίτεσε-Άλκμααρ 0-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x