Ιταλία

Gazzetta dello Sport: «Εξετάζει Παυλίδη η Μίλαν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Μίλαν εξετάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη για την ενίσχυσή της γραμμής κρούσης της.

Μία εξαιρετική σεζόν διένυσε στην Άλκμααρ ο Βαγγέλης Παυλίδης, που σκόραρε 22 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, εκτοξεύοντας τις μετοχές του στα «ουράνια».

Μετά από μία τέτοια χρονιά, είναι λογικό πως ο Έλληνας φορ θα τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ακόμη και από το κορυφαίο επίπεδο. Μία από αυτές, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», είναι και η Μίλαν.

Όπως τονίζει η γνωστή εφημερίδα, οι «ροσονέρι» ψάχνουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης τους και έχουν θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση την εύρεση ενός φορ με κοινοτικό διαβατήριο. Ο Παυλίδης έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της διοίκησης της ομάδας, με αποτέλεσμα να εξετάζεται ως μία πιθανή λύση.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ μέχρι το 2025, ενώ το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ολλανδική ομάδα αξιώνει περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x