Oλλανδία

Θέλει Παυλίδη η Φέγενορντ

Στη λίστα της Φέγενορντ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού βρίσκεται ο Έλληνας επιθετικός, Βαγγέλης Παυλίδης.

Κρίσιμο φαίνεται ότι θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «vi.nl», ο Έλληνας επιθετικός είναι στη λίστα και εξετάζεται πολύ σοβαρά από τη Φέγενορντ.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας του Ρότερνταμ υπάρχει ο Δανός, Νικολάι Γιόργκενσεν, που το συμβόλαιό του βαραίνει τον προϋπολογισμό και αναζητείται η φόρμουλα να αποχωρήσει. Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην εξίσωση η περίπτωση του Παυλίδη, για τον οποίο η Φέγενορντ έχει πολύ καλή άποψη, αν και το εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής είναι το οικονομικό.

Για την ακρίβεια, με τις υπάρχουσες συνθήκες η Φέγενορντ δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Βίλεμ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η περίπτωση να προχωρήσει το θέμα είναι να υπάρξει πρώτα πώληση.

Πρώτος υποψήφιος να αποχωρήσει είναι ο Μάρκος Σένεσι, που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και οι εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Τη φετινή σεζόν ο 22χρονος είχε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 14 γκολ και πέντε ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x