Oλλανδία

Παυλίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο-Όλα ανοιχτά για το μέλλον μου»

Ο διεθνής φορ της Βίλεμ μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα και όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πώς βιώνει την πρωτόγνωρη για όλους περίοδο της καραντίνας αλλά και πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην Ολλανδία που κατέβασε… ρολά στο πρωτάθλημά της. Ο διεθνής επιθετικός της Βίλεμ άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, καθώς οι όποιες εξελίξεις «πάγωσαν» λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το πώς βιώνει την περίοδο καραντίνας: «Για όλους είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή για να το ξεπεράσουμε. Στην Ολλανδία μπορείς να βγεις έξω, αλλά προτιμώ να προφυλαχθώ. Είχα συνηθίσει να έρχονται δικοί μου άνθρωποι εδώ, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει αυτό. Μιλάμε καθημερινά, αλλά μου λείπουν».

-την εκγύμναση στο σπίτι: «Έχουμε πάρει ένα πρόγραμμα για το σπίτι. Βγαίνουμε μόνο για τρέξιμο και για σούπερ μάρκετ».

-το τι του λείπει περισσότερο: «Σίγουρα μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά και πράγματα στην καθημερινότητά μου. Τώρα απλώς κάθεσαι στο σπίτι και περιμένεις να τελειώσει αυτό που συμβαίνει. Βλέπω ταινίες, παρακολουθώ τα νέα, μαγειρεύω και ασχολούμαι με τον υπολογιστή».

-το ολλανδικό πρωτάθλημα: «Μας ενημέρωσαν ότι το φετινό πρωτάθλημα τελείωσε οριστικά. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουμε προπονήσεις σε μικρά γκρουπ και η νέα σεζόν θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο».

-την κατάταξη: «Βάσει της απόφασης δόθηκε σε μας θέση για το Europa League επειδή ήμασταν πέμπτοι, αλλά η Ουτρέχτη θα κάνει έφεση γιατι είχε ένα ματς λιγότερο, με τον Άγιαξ, και αν το κέρδιζε θα μας περνούσε. Οπότε θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει σε αυτή την υπόθεση. Παράπονα έχει και η Άλκμααρ, καθώς ήταν ισόβαθμη με τον Άγιαξ αλλά βάσει της απόφασης ο τελευταίος θα πάει στο Champions League».

-τη φετινή του σεζόν: «Είμαι ευχαριστημένος. Παίζω επαγγελματικά ουσιαστικά ενάμιση χρόνο μόνο και τώρα ουσιαστικά ξεκινούν όλα για μένα».

-το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο ως το 2022. Υπήρχε ενδεχόμενο και να πάρω μεταγραφή, αλλά και να υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Βίλεμ. Τώρα όμως είναι όλα στάσιμα λόγω του κορωνοϊού».

-την παρουσία του στην Εθνική ομάδα: «Όλοι θέλουν να παίζουν για τη χώρα τους. Είναι κάτι διαφορετικό. Είναι κρίμα που ακυρώθηκε το ταξίδι στην Αμερική, αλλά θα επιστρέψουμε στις εθνικές όταν τελειώσει όλο αυτό».

-την συνεργασία με το Φαν’τ Σιπ: «Ο προπονητής έδωσε ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα. Δουλεύει σκληρά και θέλει να μας βελτιώσει ατομικά και σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να έχεις όρεξη σε αυτό που κάνεις».

-το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για να παίξει σε κάποια ομάδα: «Ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι πιθανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x