Oλλανδία

Γκολ ξανά ο απίθανος Παυλίδης, συνεχίζει το… κυνήγι του μυθικού ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά και κυνηγά, πλέον, ξεκάθαρα το ρεκόρ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ!

Το έκανε ξανά ο Βαγγέλης Παυλίδης! Σε μία κακή βραδιά για την ομάδα του, καθώς η Άλκμααρ έχανε εντός έδρας από τη Ναϊμέγκεν, όταν είδε στο 91' τον Μπας Ντοστ να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να διακόπτεται, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για άλλη μια φορά στη σεζόν, μειώνοντας σε 1-2 και κυνηγάει, πλέον, ξεκάθαρα το ρεκόρ του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ!

Καταρχήν, ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα 14 γκολ και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Eredevisie. Άφησε στη δεύτερη θέση το άλλο «πιστόλι» του ολλανδικού πρωταθλήματος, τον Σαντιάγκο Χιμένες της Φέγενορντ.

Το θέμα, ωστόσο, είναι άλλο. Ο Παυλίδης σκόραρε σε 10ο σερί παιχνίδι, έχοντας βρει δίχτυα, δηλαδή, σε όλα τα ματς πρωταθλήματος από το ξεκίνημα της σεζόν! Άλλοι τρεις παίκτες έχουν πετύχει αυτό, που κατάφερε απόψε (29/10) ο Παυλίδης: Οι Πιερ φαν Χόιντονκ, Ντένις Μπέργκαμπ και Μπράιαν Ρουίς.

Το ρεκόρ, ωστόσο, το κατέχει ο θρυλικός Γιόχαν Κρόιφ, που είχε σκοράρει στις 14 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 1966-67. Για να δούμε αν ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να σπάσει αυτό το απίστευτο ρεκόρ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x