Stoiximan Super League

Πέφτουν οι τόνοι για Κορδέρο

Προς εκτόνωση οδεύει η κρίση μετά το επεισόδιο Μανωλά-Κορδέρο. Την απολογία του Ισπανού στην ομάδα περιμένει ο προπονητής. Μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα με Ατρόμητο, έρχεται ο Ζουκουλίνι.

Αν μη τι άλλο οι τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ ήταν επεισοδιακές, αφού μετά την απόλυση του Γκουστάβο Πογέτ ήρθε και το επεισόδιο Μανωλά-Κορδέρο στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο υπηρεσιακός προπονητής και ο Ισπανός μέσος συζήτησαν την Κυριακή και οι τόνοι έπεσαν, με τον πρώτο να τονίζει στον δεύτερο πως θα πρέπει να απολογηθεί στην ομάδα για να επιστρέψει στα πλάνα του.

Όλα δείχνουν πως-ίσως ακόμη και από σήμερα-ο Κορδέρο θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα (χθες γυμνάστηκε μόνος του και έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο), αφού τόσο εκείνος θέλει να βοηθήσει, όσο και ο Στέλιος Μανωλάς επιθυμεί να έχει μια έξτρα λύση στο χώρο του κέντρου εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Θα πρέπει, πάντως, πρώτα ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης» να δώσει εξηγήσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όσο για την ενδεκάδα στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα: Μπαρόχα στο τέρμα (χωρίς να αποκλείεται η επαναφορά του Ανέστη), Κολοβέτσιος, Γκάλο, Λαμπρόπουλος και Ντίντακ στην άμυνα, Σιμόες, Γιόχανσον αμυντικά χαφ με τον Μάνταλο μπροστά τους και στην επίθεση Μπαρμπόσα, Αραβίδης και ένας εκ των Βάργκας, Μπουονανότε και Τζεμπούρ.

Εξάλλου, μέσα στην εβδομάδα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι και περιμένει το πράσινο φως για να έρθει στην Αθήνα. Αυτό αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και ο Αργεντινός μέσος έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως αισθάνεται πολύ καλά και ότι μπορεί να βοηθήσει στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x