Γενικά

Στο νοσοκομείο πάλι ο Πελέ – Καθησυχαστική η κόρη του

Την ώρα που διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εσπευσμένη εισαγωγή του Πελέ στο νοσοκομείου, η κόρη του Βραζιλιάνου είναι καθησυχαστική.

Στο νοσοκομείο εισήλθε εκ νέου ο Πελέ, με τα δημοσιεύματα ανά χώρες να αναφέρουν διαφορετικές ειδήσεις και να... μπερδεύουν με τα όσα αναπαράγουν.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» και το «ESPN» υποστηρίζουν πως ο Βραζιλιάνος θρύλος μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πρήξιμο σε όλο το σώμα και θέματα στην καρδιά του, αφού οι χημιοθεραπείες φαίνεται πως δεν έχουν αποτέλεσμα και η κατάσταση της υγείας τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Την ίδια ώρα, η «Globo Esporte» είναι πιο καθησυχαστική για τον 82χρονο, ενώ επικαλείται και τα λεγόμενα της κόρης του, η οποία υποστηρίζει πως ο Πελέ έχει μπει απλώς στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τα όσα γράφονται είναι αναληθή.

«Γεια σας φίλοι. Τα Μέσα ενημέρωσης σας φρικάρουν ξανά και θέλω να έρθω εδώ και να σας ηρεμήσω λίγο. Ο πατέρας μου νοσηλεύεται, παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή. Δεν έχω τρέξει να πάρω το αεροπλάνο για να πάω εκεί. Τα αδέρφια μου είναι στη Βραζιλία για επίσκεψη και εγώ θα πάω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν υπάρχει έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x