Ισπανία

Πελεγκρίνι, ο εκλεκτός για τον πάγκο της Μπέτις

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Μπέτις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της από τη σεζόν 2020-21.

Η φετινή σεζόν κρίνεται αποτυχημένη για την Μπέτις, αφού βολοδέρνουν στα χαμηλά στρώματα και απέχουν παρασάγγας από τις «ευρωπαϊκές» θέσεις.

Οι άνθρωποι των «βερδιμπλάνκος» βρίσκονται σε διαδικασία ανακατατάξεων ενόψει της επόμενης περιόδου, ενώ έχουν ήδη καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους κι ενώ στα εναπομείναντα παιχνίδια του εν εξελίξει πρωταθλήματος θα πορευτούν με υπηρεσιακό τον Αλέξις Τρουχίγιο.

Όπως αναφέρει η Marca, ο εκλεκτός των Σεβιγιάνων είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος παραμένει άνεργος από τον Δεκέμβριο, όταν και αποχώρησε από τη Γουέστ Χαμ.

Ο Χιλιανός προπονητής έχει δεχθεί ήδη πρόταση από τους «βερδιμπλάνκος», ενώ έχει καλό όνομα στην Ισπανία, αφού έχει εργαστεί σε τρεις ισπανικές ομάδες στο παρελθόν (Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα), στις δύο εκ των οποίων (Βιγιαρεάλ, Μάλαγα) με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός της Μπέτις, Χοακίν, έχει εξαιρετική άποψη για τον 66χρονο, με τον οποίο συνεργάστηκε στους Ανδαλουσιανούς.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες των Σεβιγιάνων σκοπεύουν να προσλάβουν και έναν τεχνικό διευθυντή στο πλευρό του Πελεγκρίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x