Euro 2016

Πέπε: «Με ηγέτη τον Σάντος, να κάνουμε ότι η Ελλάδα το 2004»

Το όνομά τους στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θέλουν να γράψουν οι παίκτες της Πορτογαλίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέπε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού του Euro 2016.

Στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Φερνάντο Σάντος βρέθηκε ο Πέπε, ο οποίος τόνισε πως θα είναι εκπληκτικό αν η Πορτογαλία καταφέρει να κάνει ό,τι έκανε η Εθνική Ελλάδος το 2004.

Επίσης, ο διεθνής στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του 61χρονου ομοσπονδιακού, λέγοντας πως είναι ο ηγέτης της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελικό με τη Γαλλία: «Εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Τον κόσμο μας. Και ναι, θέλουμε να γραφτούμε στην Ιστορία. Αύριο θα είμαστε 11 εκατομμύρια άνθρωποι και 11 παίκτες, συν τους τρεις που θα μπουν αλλαγή. Όλοι μαζί, ένα».

Για την ευκαιρία που είχε η Πορτογαλία το 2004: «Θα ήταν εκπληκτικό να το κάνουμε όπως η Ελλάδα. Αλλά είναι μήλα με πορτοκάλια. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε. Αλλά εμείς θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιος είναι ο ηγέτης της ομάδας: «Ο ηγέτης στέκεται δίπλα μου. Είναι ο ηγέτης μας και ο προπονητής μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλα όσα θέλει ο προπονητής μας. Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένας ηγέτης. Και τον βρήκαμε. Είναι πολύ έξυπνος και εξαιρετικός άνθρωπος, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας. Νομίζω πως αυτό ακριβώς χρειαζόμασταν».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x