Stoiximan Super League

Περέιρα: «Βρίσκομαι σε τεράστιο σύλλογο»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό –τον οποίο χαρακτήρισε τεράστιο σύλλογο- δήλωσε πως έχει ο Βίτορ Περέιρα. Προσοχή στις αντεπιθέσεις ζήτησε ενόψει Παναιτωλικού.

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova παραχώρησε ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα.

Το… παράπονο του Πορτογάλου προπονητή είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει προλάβει να δει πολλές από τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ αναφερόμενος στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη του εβδομάδα στην Ελλάδα: «Η μόνη διαδρομή που έχω προλάβει να κάνω είναι από το ξενοδοχείο στο προπονητικό κέντρο. Δεν έχω προλάβει να δω τις ομορφιές της Ελλάδας. Διαπίστωσα πόσο ωραία χώρα είναι από το ταξίδι που έκανα για να δω τον επόμενο αντίπαλό μας».

Για τον στόχο του στον Ολυμπιακό: «Ανεξαρτήτως αξίας των υπόλοιπων ομάδων γνωρίζω πώς βρίσκομαι σ΄ ένα τεράστιο σύλλογο που έχει στόχο να κερδίζει πάντα. Είμαστε μεγάλη ομάδα κι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους, παίκτες και συνεργάτες, πώς στο τέλος θα φτιάξουμε ένα σύνολο που θα φέρει το πρωτάθλημα σ΄ εμάς».

Για τον Παναιτωλικό: «Είναι καλά οργανωμένη ομάδα, σοβαρή αμυντικά. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που παρακολούθησα δεν είναι ενδεικτικό γιατί ο ΟΦΗ δεν είναι Ολυμπιακός. Θα έρθει στο γήπεδό μας με σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα με αντεπιθέσεις. Είναι σύνολο με ποιοτικούς παίκτες και με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x