Euro 2016

Περιζήτητος στην Κίνα ο Χότζον

Μπορεί με την εθνική Αγγλίας να τα έχει κάνει θάλασσα, αλλά ο Ρόι Χότζον έχει χτίσει το όνομα του. Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν στην Κίνα, που τον κατατάσσουν μεταξύ των περιζήτητων.

Η Αγγλία έκανε το... θαύμα της και έμεινε έξω από τη συνέχεια του Euro από τους τίμιους κατά τα άλλα, «ψαράδες» της μαχητικής Ισλανδίας.

Όπως ήταν λογικό, ο τεχνικός των «λιονταριών», Ρόι Χότζον, έγινε αποδέχτης της οργής των Άγγλων οπαδών και φυσικά του Τύπου της χώρας, αφού θεωρείται ο πρώτος υπεύθυνος ακόμα ενός κάζου.

Ωστόσο, το εμπορικό του όνομα παραμένει ισχυρό, τουλάχιστον εκεί που υπάρχει χρήμα και που «ψωφάνε» να τραβήξουν... ονόματα.

Μπορεί στην Ευρώπη να τα έκανε ρόιδο, αλλά ο Χότζον φαίνεται πως είναι περιζήτητος στην Κίνα, με αρκετές ομάδες του πρωταθλήματος της ασιατικής χώρας να θέλουν να αναλάβει τις τύχες τους.

Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε στη Daily Star ο Ερίκ Γκάο, στέλεχος εταιρίας που εκπροσωπεί 12 ομάδες του κινεζικού πρωταθλήματος.

«Οι ομάδες θέλουν προπονητές παγκόσμιας κλάσης. Σίγουρα ο Χότζον είναι ένας από αυτούς που δελεάζει αρκετούς συλλόγους που τον βλέπουν θετικά» σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας «Irena».
Το σίγουρο είναι, ότι ο Χότζον δεν θα μείνει άνεργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x