Μετά την καραντίνα στην οποία τέθηκε αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊοό, ο Δημήτρης Λημνιός αναχώρησε για τη Γερμανία, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό της μεταγραφής του στην Κολωνία.

Ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί από τη γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την αναχώρηση του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Τι κρατάει φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που κρατάω είναι τα τρόπαια που πήραμε. Θεωρώ ότι έβαλα και εγώ το λυθαράκι μου για να πετύχει τους στόχους της, γράφοντας ιστορία με χρυσά γράμματα. Επίσης, θα κρατήσω και τις δύσκολες στιγμές γιατί με έκαναν πιο δυνατό και μου έμαθαν πολλά. Εύχομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ότι καλύτερο, θα τους παρακολουθώ και θα τους στηρίζω από εκεί».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό, το οποίο ελπίζω να συμβεί φέτος. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Κράσνονταρ, αλλά όλα είναι πιθανά!».

Για την μεταγραφή του στην Κολωνία: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το παιχνίδι της Εθνικής έμαθα ότι υπάρχει μία κρούση και στη συνέχεια έκλεισα εκεί, όντας πολύ χαρούμενος που θα κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους, συμπαίκτες, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, όλους. Στη συνέχεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος στήριζε πάντα την ομάδα, και τέλος στην οικογένεια Σαββίδη που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα μου όπως και σε όλους τους παίκτες, κάνοντας πάντα το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.