Γενικά

Πήλιος για εθνική Αλβανίας: «Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, πεινασμένος για όσα έρχονται»

Ο Σταύρος Πήλιος εξέφρασε τα συναισθήματά του μετά την πρώτη κλήση αλλά και το ντεμπούτο του με την εθνική Αλβανίας, τονίζοντας πως νιώθει περήφανος.

Ο Σταύρος Πήλιος όχι μόνο κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της Αλβανίας, αλλά έκανε και το ντεμπούτο του στο ματς με την Πολωνία για τα ημιτελικά των playoffs εισόδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρόλο που η ομάδα του ηττήθηκε και έμεινε εκτός Μουντιάλ, ο ίδιος ο αριστερός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ δήλωσε περήφανος που φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο και ενθουσιασμένος για τις προκλήσεις που ακολουθούν.

«Πρώτη κλήση για την Αλβανία. Το ταξίδι για το Μουντιάλ τελειώνει εδώ για εμάς, αλλά είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και είμαι πεινασμένος για ό,τι έρχεται», έγραψε αναλυτικά ο Πήλιος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x