Ιταλία

Πιόλι: «Πολύ καλό μάθημα η ισοπαλία με τη Λέτσε»

Διδακτική θα φανεί στη Μίλαν η πρόσφατη απώλεια βαθμών της, σύμφωνα με τον νεοφερμένο προπονητή της.

Θα βοηθήσει την Μίλαν η εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέτσε, όπως υποστηρίζει ο τεχνικός της, Στέφανο Πιόλι.

«Αυτό το ματς θα αποτελέσει ένα πολύ καλό μάθημα. Τόσο γι’ αυτά που κάναμε, όσο και για εκείνα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει. Θα αναλύσουμε την εμφάνισή μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 54χρονος Ιταλός μιλώντας στο «Sky Sport Italia».

Ο Πιόλι δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ροσονέρι» με νίκη, αν και η ομάδα του βρέθηκε να προηγείται δύο φορές. Παρόλα αυτά, σημείωσε αρκετά θετικά στο μπλοκάκι του από την εν λόγω εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, αν και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά -όπως τόνισε- για να τα αξιοποιήσουν.

«Είναι κρίμα. Υπήρξαν πολλά θετικά, ωστόσο, θέλαμε τη νίκη και δεν την πήραμε εξαιτίας δικών μας λαθών. Είδα κάποιες καλές κινήσεις, ποιότητα και χαρακτήρα. Όμως, αν αφήσεις το παιχνίδι ανοιχτό, τότε μπορεί να έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος. Οι παίκτες της Μίλαν γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και ότι φοράνε μια τεράστια φανέλα. Βρισκόμενος μόνο λίγες μέρες εδώ, είδα ορισμένα από όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις. Αυτό είναι καλό για το μέλλον, αν και πρέπει να δουλέψουμε πολύ», εξήγησε ο προπονητής του κλαμπ του Μιλάνου.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x