Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΛ και ελπίζει σε τίτλο ο Απόλλων

Ο Απόλλων πήρε το ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ (2-1) και ξαναμπήκε στο κόλπο του τίτλου στην Κύπρο.

Ο Απόλλων ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ. Οι «γαλάζιοι» επικράτησαν 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμειναν σε τροχιά τίτλου. Με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 69 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ομόνοια, αφήνοντας την αντίπαλό τους στους 68, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με πέναλτι του Ντιγκινί σε ανατροπή του Πέδρο, ενώ στο 73’ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Βοζίνια, ο Μπίσεσβαρ με πλασέ σε κενή εστία, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90άλεπτου, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ντανίλο, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας νίκησε 2-1 με ανατροπή την ΑΕΚ Λάρνακας, βάζοντας τέλος στο σερί τριών συνεχόμενων ηττών. Οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν στην 5η θέση με 47β., προηγήθηκαν στο 11’ με πέναλτι του Τρισκόφσκι και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 62’ ο Ζαχαρίου ισοφάρισε σε 1-1 και στο 69’ ο Σαντάνα έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους, που έφτασαν τους 40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x