Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι σαν πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ

Επιβεβαίωσε την φετινή ανωτερότητά του ο ΑΠΟΕΛ, που έχοντας κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ομόνοιας, στο ντέρμπι της ημέρας στην Κύπρο.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο, ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι γοήτρου με το 2-1 επί της Ομόνοιας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητές ήδη, κατόρθωσαν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι της Κύπρου.

Ο «θρύλος» προηγήθηκε στο 18’ όταν μετά από γύρισμα του Φακινέτι προς την περιοχή, ο Σόουζα από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματά του.

Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ, ο Μπέζιακ μπήκε στην τροχιά της μπάλας και είχε την τελευταία επαφή που την έστειλε στα δίχτυα.

Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1, με σκόρερ τον Λουκά Βύντρα. Περίπου 15 λεπτά πριν την λήξη ο παλιός αμυντικός του Παναθηναϊκού έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ νικώντας τον Βάτερμαν και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Κούσουλος, Μανρίκε, Σοάρες, Μότα, Γκόμεθ, Μαυρίας (63΄Χαραλάμπους) Κολοβός (75΄Μόντες) Ντάρμπισαϊρ, Ραμίρεζ (90’+2 Λοϊζου).

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Γιάκολις, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Φατσινέτι, Μοράις (86΄Αρτυματάς) Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (46΄Εφραίμ) Μπέζιακ (77΄Μπάλοχ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x