Γαλλία

Πιρές για Εμπαπέ: «Πιστεύω ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Παρόλο που όλοι θεωρούν «τελειωμένη» τη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρομπέρ Πιρές δεν είναι ακόμη σίγουρος.

Η «σαπουνόπερα» του Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι... αρνητές αυτής της εξέλιξης.

Παρόλο που πολλοί θεωρούν «τελειωμένη» τη μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού στη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, υπάρχουν ακόμα μερικοί που διατηρούν τις επιφυλάξεις τους, καθώς ο Εμπαπέ δεν έχει δείξει ιδιαίτερα... εμπιστεύσιμος στο παρελθόν.

Ένας από αυτούς είναι ο ιστορικός Γάλλος μεσοεπιθετικός Ρομπέρ Πιρές, ο οποίος, όπως ανέφερε, εξακολουθεί να μη θεωρεί δεδομένη την εν λόγω κίνηση. «Συγγνώμη Κιλιάν, δεν ήσουν ο πρώτος που είπες όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, αλλά απέρριψα τη Ρεάλ γιατί είχα άλλες δύο επιλογές. Σίγουρα αν δεν είχα Άρσεναλ και Γιούβε θα πήγαινα κατευθείαν στη Ρεάλ. Αυτό είναι σίγουρο.

Θα ήθελα να τον δω στη Λίβερπουλ. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οικογένεια, καλή δομή, χωρίς πίεση, ήρεμοι οπαδοί... Και λέω ότι το δίδυμο Εμπαπέ-Σαλάχ μπορεί να είναι αρκετά εκρηκτικό. Νομίζω ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης»
, είπε αναλυτικά ο θρυλικός Πιρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x