Ιταλία

Πίρλο: «Δύσκολα εδώ ο Σουάρες»

Επιβεβαίωσε πως η Γιουβέντους είναι στη διαδικασία αναζήτησης σέντερ φορ, όμως, δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λουίς Σουάρες αυτός.

Δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του Λουίς Σουάρες για τη Γιουβέντους καθώς ο Αντρέα Πίρλο υποστηρίζει πως η χρονοβόρα διαδικασία για την απόκτηση του διαβατηρίου δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για να γίνει σύντομα κάτοικος Τορίνου.

Λίγο πριν την επόμενη δοκιμασία της «γηραιάς κυρίας» εναντίον της Σαμπντόρια, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας και έμμεσα έβαλε τέλος στις φήμες που θέλουν τον Σουάρες να πηγαίνει Ιταλία.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τον αποδεσμεύσει και ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν βλέπει τον εαυτό του στη Γιουβέντους. Τα δεδομένα μετά άλλαξαν αφού ο 33χρονος πέρασε εξετάσεις για την απόκτηση της ιταλικής υπηκοότητας και τώρα πάλι σε τέλμα φαίνεται να οδηγούν οι αναφορές για την επικείμενη μεταγραφή.

«Είμαστε εν αναμονή ενός σέντερ φορ. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, οπότε είμαστε ήρεμοι και χαρούμενοι. Σε καμία περίπτωση δεν βιαζόμαστε. Ο Σουάρες είναι δύσκολο να έρθει διότι απαιτείται πολύς χρόνος για να αποκτήσεις το διαβατήριο και είναι σχεδόν απίθανο να είναι αυτός ο σέντερ φορ που περιμένουμε», σχολίασε χωρίς περαιτέρω αναφορά στο ζήτημα ο Αντρέα Πίρλο.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x