Γαλλία

Πιθανή αναβολή ξανά για το ντεμπούτο του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ μπορεί να χρειαστεί να περιμένει ακόμα περισσότερο για να αγωνιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας της έλλειψης ενός εγγράφου.

Έχασε τον πρώτο αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος με την Αμιάν και τώρα, υπάρχει πιθανότητα να μην αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Γκινγκάμπ. Ο λόγος φυσικά για τον Νεϊμάρ, του οποίου το ντεμπούτο ίσως να αργήσει παραπάνω να πραγματοποιηθεί επειδή λείπει ένα απαραίτητο έγγραφο που δεν έχει στείλει η ισπανική Ομοσπονδία.

Οι γαλλικές ποδοσφαιρικές αρχές δεν έχουν παραλάβει ένα απαραίτητο έγγραφο για τη μεταγραφή του Νεϊμαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ισπανική Ομοσπονδία έχει προθεσμία μέχρι αύριο βράδυ, Πέμπτη (10/8) για να το στείλει στη Γαλλία.

Αν λήξει η συγκεκριμένη προθεσμία, τότε ο Νεϊμάρ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον αγώνα της καινούργιας του ομάδας με την Γκινγκάμπ την Κυριακή.

Το ισπανικό πρωτάθλημα από τη μεριά του είπε στο BBC ότι «διεξάγουμε μια επίσημη διαδικασία με τη FIFA».

Η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

Ποιο είναι το έγγραφο που δεν έχει σταλθεί;


«Η ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει προθεσμία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (10/8) για να στείλει το CIT στην αντίστοιχη γαλλική. Τότε ο Νεϊμάρ θα μπορεί να παίξει με την Παρί Σεν Ζερμέν το σαββατοκύριακο».

Το Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταγραφών (CIT= International Transfer Certificate) της FIFA είναι το έγγραφο που λείπει στις γαλλικές ποδοσφαιρικές αρχές και πρέπει, σύμφωνα με τους νόμους, να συμπεριλαμβάνεται στις μεταγραφές μεταξύ των συλλόγων.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ είχε προβλήματα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ρήτρα αποδέσμευσης και το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν διατεθειμένη να καλύψει όλο αυτό το ποσό.

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας πιστεύει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν παραβιάζει το Financial Fair Play της UEFA και τους κανόνες του(FFP) και η Μπαρτσελόνα τις προηγούμενες μέρες είχε πει ότι θα στείλει σχετική αναφορά για τους Παριζιάνους στην UEFA.

Από την αντίθετη πλευρά, στο Παρίσι πιστεύουν ότι η ισπανική Ομοσπονδία είναι αυτή που συμπεριφέρεται με παράνομο τρόπο.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x