Γαλλία

Πλήγμα με Ντουέ στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ντεζιρέ Ντουέ υπέστη σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν και θα μείνει εκτός για εβδομάδες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λοριάν και δεν της έφτανε μόνο αυτό, ότι πέταξε βαθμούς δηλαδή, αλλά έχασε και για κάποιο διάστημα τον Ντεζιρέ Ντουέ.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος υπέστη σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες. Ο Ντουέ μόλις είχε επιστρέψει από πρόβλημα που είχε στη γάμπα και τον είχε αφήσει εκτός για ενάμιση μήνα και στάθηκε για ακόμη μια φορά άτυχος.

Μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό είχε αγωνιστεί τέσσερις φορές και είχε πετύχει τρία γκολ και μια ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x