Σκωτία

Πλήγμα στη Σέλτικ με Ντεμπελέ

Εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Μούσα Ντεμπελέ, χάνοντας σίγουρα τα ματς της Σέλτικ με τη Ρόζενμποργκ!

Απρόοπτα προβλήματα για τη Σέλτικ ενόψει της σημερινής (24/07) πρώτης μονομαχίας της με τη Ρόζενμποργκ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, αλλά και της… συνέχειας για τους Κέλτες, τους οποίους άλλωστε θα περιμένει η ΑΕΚ, αν περάσουν το εμπόδιο της νορβηγικής ομάδας…

Κι αυτό γιατί ο Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον Μούσα Ντεμπελέ, με τον Γάλλο στράικερ να τραυματίζεται και να μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες!

Πράγμα που, πρακτικά, σημαίνει πως ο Ντεμπελέ θα χρειαστεί να κάνει.. αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, σε περίπτωση που η Σέλτικ καταφέροει να προκριθεί.

Ο 22χρονος επιθετικός των "καθολικών" ξεκίνησε... φουριόζος τη χρονιά, μετρώντας ήδη δύο γκολ στον αγώνα με αντίπαλο στην Αλασκέρτ από την Αρμενία, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x