Πορτογαλία

Πλησιάζει ο τίτλος…

Όλο και πιο κοντά και στο φετινό τίτλο της Superliga πλησιάζει η Μπενφίκα, μετά το εντός έδρας 4-0 επί της ουραγού Πεναφιέλ, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.

Η Μπενφίκα σάρωσε με 4-0 την ουραγό Πεναφιέλ στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Superliga και ξέφυγε προσωρινά στο +6 στην κορυφή από τη δεύτερη Πόρτο, έχοντας ένας ματς περισσότερο από τους «δράκους», οπότε οι «αετοί» θέλουν ήττα των αντιπάλων τους την Κυριακή από τη Ζιλ Βισέντε στο «Ντραγκάο», ώστε να στεφθούν μαθηματικά πρωταθλητές, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τον τίτλο μαθηματικά την επόμενη αγωνιστική. Για 74' αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία και δεν προλαβαίνουν ούτε τα πλέι άουτ παραμονής.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους και σκόραραν με τα δύο γκολ του Λίμα και αυτά των Ζόνας και Πίτσι.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Θέσαρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Ελισέου, Σάμαρης (74’ Ρούμπεν Αμορίμ), Σάλβιο (63’ Ταλίσκα), Πίτσι, Σουλεϊμάνι (58’ Όλα Τζον), Ζόνας, Λίμα


Εχασε και μαθηματικά τις ελπίδες της για την πρώτη πεντάδα η Μπελενένσες, ελπίζοντας για την έκτη, που δίνει, εκτός συγκλονιτικού απροόπτου, ευρωπαϊκό "εισιτήριο", αφού παραχώρησε 1-1 στην Ακαντέμικα και τη βοήθησε να βρεθεί προσωρινά στο +3 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x