Ελλάδα

Ποδοσφαιροπαράγοντας κατέθεσε για τον διαιτητή που εκβίαζε μέσω blogs

Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του διαιτητή που φέρεται να εκβίαζε ανώνυμα μέσω blogs. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κλήθηκε να καταθέσει.

Μια σημαντική εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση του διαιτητή που παρουσιάζεται ως εκβιαστής μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής των Άρη Ασβεστά και Βασίλη Παπαθεοδώρου «Αποκάλυψη τώρα», αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης για τη δράση του διεθνούς ρέφερι, που φέρεται να συκοφαντούσε τους «εχθρούς» του την τελευταία διετία μέσω ανώνυμων δημοσιεύσεων σε blogs. Κάτι μάλιστα που παρουσιάζεται να το έκανε σε συνεργασία με τον πατέρα του.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προκαταρκτικής έρευνας που ήδη διεξάγεται, ένας από τους ανθρώπους που έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Εισαγγελία είναι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου.

Σε δηλώσεις του πέρυσι το καλοκαίρι ο συγκεκριμένος είχε αναφέρει ότι «διαιτητοπατέρες στην υπηρεσία του συστήματος λειτουργούν συγκεκριμένα blogs ανώνυμα προκειμένου να προωθήσουν τα παιδιά τους, τα οποία είναι διεθνείς διαιτητές».

Η συγκεκριμένη καταγγελία είχε γίνει ο λόγος τότε να ανοίξει ο φάκελος στην Εισαγγελία Λάρισας και κατόπιν νεότερων πληροφοριών που τέθηκαν υπόψιν των Αρχών, η υπόθεση άρχισε να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x