Ισπανία

Πογέτ: «Να βρούμε τρόπο για να σταματήσουμε την Μπαρτσελόνα»

Με τη Ρεάλ Μπέτις να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ο Γκουστάβο Πογέτ θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να... αναστατώσει τους «μπλαουγκράνα» απόψε στο «Καμπ Νου» (19:15).

Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος πέρασε πέρυσι και από τα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, ρίχνεται στα... βαθιά με το «καλημέρα» στην Ισπανία. Απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, πάντως, η Μπέτις δεν θα παραδοθεί εύκολα και θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να τους σταματήσει.

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους ώστε να εμποδίσουμε την Μπαρτσελόνα να παίξει σαν... Μπαρτσελόνα, να κάνουμε κάτι που οι περισσότερες ομάδες αδυνατούν», σχολίασε ο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου.

«Όλοι θέλουν να βρουν αυτή τη μαγική φόρμουλα, αλλά προφανώς δεν είναι εύκολο. Δεν πιστεύω πως υπάρχει τρόπος να σταματήσεις το Μέσι, επειδή παίζει πάντα αναλόγως του τι εσύ κάνεις. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και προσοχή ώστε να μην του επιτρέψουμε πολλές μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Η Μπαρτσελόνα είναι μέσα στις τρεις ή τέσσερις ομάδες στον κόσμο που έχουν το δικό τους στυλ ποδοσφαίρου. Απέναντι τους παίζεις με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι συνήθως, καθώς έχουν το δικό τους αγωνιστικό στυλ και κρατάνε αρκετά τη μπάλα, κάτι που δεν κάνουνε πολλές ομάδες στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x