Ελλάδα

Πογέτ: «Τεράστιο να έχουμε τον Τσιμίκα στην Eθνική»

Τι είπε ο Γκουστάβο Πογέτ για τον Κώστα Τσιμίκα στην Sun.

Στην παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στην Sun.

«Για μένα, για εμάς, για την Ελλάδα, το να έχω έναν παίκτη στη Λίβερπουλ και να μπορεί να παίζει σε αυτό το επίπεδο είναι τεράστιο. Έτσι, πάντα περιμένουμε να έρθει και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ουρουγουανός προπονητής, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λίγες του συμμετοχές στους Reds δεν επηρεάζουν τη θέση του στην Εθνική ομάδα.

«Είμαι σε συνεχή επαφή με τον "Τσίμι", επισκέφτηκα τη Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα. Πήγα να δω έναν από τους αγώνες και πήγα να μιλήσω προσωπικά μαζί του. Ήμουν με τον Κλοπ, ο οποίος είναι εξαιρετικός με τον Τσιμίκα, και εξήγησα την κατάσταση. Άρα όλα είναι ξεκάθαρα. Πιστεύω ότι ο "Τσίμι" γνωρίζει τη θέση του στη Λίβερπουλ, ξέρει ότι ανταγωνίζεται έναν πολύ καλό αριστερό μπακ και αυτή τη στιγμή ο Ρόμπερτσον έχει πάρει φωτιά. Ο "Τσίμι" λοιπόν ως κορυφαίος επαγγελματίας, το έδειξε τις προάλλες που έπαιξε 90 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι πάντα έτοιμος», είπε ο Πογέτ.

«Όταν συμβεί κάτι ή ο Ρόμπερτσον πέσει λίγο ή έχει άλλη ευκαιρία τότε μπορεί να κάνει αυτό που ξέρει. Μπορεί να δώσει μια ασίστ και να είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο προπονητής και να είναι μέλος μιας απίστευτης ομάδας που είναι η Λίβερπουλ. Είναι βέβαια προσωπικό αν θέλει να φύγει ή όχι. Αυτό είναι στο χέρι του παίκτη να το αποφασίσει», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x