Γενικά

Ιρλανδική Mirror: «Το μεγαλύτερο φαβορί για να αναλάβει την εθνική Ιρλανδίας ο Πογέτ, υποψήφιος και ο Σανιόλ»

Ως το μεγαλύτερο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιρλανδίας, παρουσιάζει τον Γκουστάβο Πογέτ η ιρλανδική Mirror, ενώ εμπλέκει και το όνομα του προπονητή της Γεωργίας, Βίλι Σανιόλ!

Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής από την τελική φάση του Euro 2024, με τα πρώτα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ, να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως όλα δείχνουν, μετά την αποτυχία του στόχου της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από την Εθνική μας μετά και την ολοκλήρωση της διάρκειας του συμβολαίου του, με την ιρλανδική «Mirror» να τον παρουσιάζει ως το μεγαλύτερο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιρλανδίας.

Ο Πογέτ είχε συνδεθεί και στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο πάγκο, της ομάδας που να θυμίσουμε ότι θα αντιμετωπίσει η Εθνική στο ερχόμενο Nations League, σε όμιλο της League Β που βρίσκονται επίσης Αγγλία και Φινλανδία.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, δεύτερο φαβορί για τον πάγκο της Ιρλανδίας δίνεται ο υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Στίφεν Κένι, Τζον Ο'Σέι, ενώ τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Βίλι Σανιόλ, τεχνικός της Γεωργίας που μας απέκλεισε το βράδυ της Τρίτης στην Τιφλίδα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x