Ιταλία

Σε εξέλιξη το ραντεβού Γιουβέντους-Πογκμπά!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια της Γιουβέντους να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά ως ελεύθερος εν όψει της ενίσχυσής της για το καλοκαίρι.

Και το σίριαλ «Πολ Πογκμπά» μόλις άρχισε, καθώς αυτή την ώρα όπως μεταδίδουν ιταλικά και βρετανικά ΜΜΕ, είναι σε εξέλιξη η συνάντηση των εκπροσώπων του με τη διοίκηση της Γιουβέντους, ώστε να φανεί αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Γάλλου στο Τορίνο.

Ο Γάλλος ήταν από τους πιο ξεχωριστούς πελάτες του Μίνο Ραϊόλα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τώρα εκπροσωπείται από τη δικηγόρο του γραφείου του εκλιπόντα μάνατζερ, Ραφαέλα Πιμέντα.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για νέα συνεργασία υπάρχει, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» δεν μπορούν να προσφέρουν το συμβόλαιο που θα επιθυμούσε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα έπρεπε να μειώσει πολύ τις απαιτήσεις του για να γίνει η μεταγραφή.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή, ο Πογκμπά έχει απορρίψει την προοπτική της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να έχει συναντήσεις με Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σημερινό ρεπορτάζ του Telegraph τονίζει ότι ενδεχομένως να υπάρξει συνάντηση με τον Έρικ Τεν Χαγκ ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει καταθέσει κάποια προσφορά από το καλοκαίρι και μετά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x