Σκωτία

«Πολιορκία» από Μίλαν και Λιλ για τους στόπερ της Σέλτικ

Μεταγραφική «ατραξιόν» αποτελεί η αμυντική γραμμή της Σέλτικ, καθώς μετά τον Τίρνεϊ, οι «Κέλτες» έχουν δεχτεί «κρούσεις» για τους σέντερ μπακ της, Άγιερ και Σιμούνοβιτς, από Μίλαν και Λιλ αντίστοιχα.

Ήταν που ήταν «ξεκληρισμένη» η άμυνα της Σέλτικ, ήρθε και το ενδιαφέρον για το βασικό δίδυμο των στόπερ της να την… αποτελειώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν δεχτεί κρούση για τον 21χρονο Νορβηγό Κρίστοφερ Άγιερ και τον 24χρονο Κροάτη Γιόζο Σιμούνοβιτς, από Μίλαν και Λιλ αντίστοιχα.

Οι δύο περιπτώσεις ήρθαν να προστεθούν στην προχωρημένη υπόθεση της μεταγραφής του Κίραν Τίρνεϊ στην Άρσεναλ, με τον προπονητή των «Κελτών», Νιλ Λένον, να επιθυμεί πάση θυσία την παραμονή των δύο παικτών στη Γλασκώβη, ειδικά μετά από τις μαζεμένες αποχωρήσεις αμυντικών στο τρέχον μεταγραφικό παράθυρο.

Ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Μπογιάτα, Λούστιγκ, Ιζαγκίρε, Γκαμπόα και Κόμπερ, υποχρεώνοντας τη διοίκηση των Σκοτσέζων να κινηθεί για την αντικατάσταση τους, με τις προσθήκες των Ζουλιέν, Μπολινγκόλι και Ελχαμέντ.

Σημειώνεται ότι η Μίλαν έχει θέσει ως αρχική της πρόθεση την προσφορά 16 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άγιερ, με τον Λένον να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι αξιολογεί τον παίκτη του για πολλά περισσότερα χρήματα.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x