Ιταλία

«Πολλοί θέλουν τον Μπάκα, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να μείνει στη Μίλαν»

Πολλές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Κάρλος Μπάκα για το καλοκαίρι, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Με τις πολύ καλές του εμφανίσεις ο Κάρλος Μπάκα είναι εκείνος που στα περισσότερα παιχνίδια έχει πάρει από το «χέρι» τη Μίλαν. Ο Κολομβιανός έχει πετύχει μέχρι στιγμής 15 γκολ στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη σχετική λίστα δεύτερος πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν που έχει βάλει 30.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σέρτζιο Μπαρίλα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς μεγάλους συλλόγους για τον πελάτη του. Το συμβόλαιο του 29χρονου με τους «ροσονέρι» λήγει το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στο «Σαν Σίρο» όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός μάνατζερ σε δηλώσεις που έκανε στην «Estadio Deportivo» αναφέρθηκε στην επιθυμία του Μπάκα να παραμείνει στο Μιλάνο: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, αλλά ο Μπάκα θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιστρέψει ο σύλλογος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, ακόμη και τον Ιανουάριο υπήρχαν προτάσεις από την Ευρώπη και την Κίνα. Ο πελάτης μου όμως δεν θέλει να φύγει από το Μιλάνο γιατί είναι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους, αλλά ο Κάρλος έχει συμβόλαιο για αρκετά χρόνια ακόμα».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x